Tom gebruikt deelauto’s in Deinze

Hallo!

Ik ben Tom.

Drie jaar geleden verhuisde ik met mijn twee zoontjes naar Deinze. Dichtbij mijn werk, winkels en het station. In plaats van te blijven betalen voor een auto die vooral stil zou staan, investeerde ik in fietsen voor mijn gezin. En ik paste mijn levensstijl qua mobiliteit aan naar mijn huidige behoeftes.

Natuurlijk is een auto soms handig. Via buren leerde ik autodelen via Dégage kennen. Een uitstap met de jongens of een voorraad inslaan, daarvoor leen ik een auto van mijn buren via Dégage! Makkelijk en goedkoper.

Met Dégage zoeken we nog ­auto’s. Daarom verleen ik mijn gezicht voor de Dégage-campagne in Deinze. Net zoals ik zijn er 44 andere inwoners in Deinze die graag auto’s van anderen gebruiken in plaats van er zelf een te hoeven kopen. In naam van alle gebruikers heb ik slechts één vraag aan alle eigenaars in Deinze waarvan de auto vaak stilstaat: “Wil jij ook jouw auto delen met ons?”